pixel.gif (43 bytes)

Zenekarok turnébusza VOLVO B12 600

Foto             

Adatlap

ID: 0464

Gyártó: VOLVO
Tipus:
B 12 600
Felépimény: lakóbusz
Személyek száma: 9
Gyártas éve: 2001
Motor: VOLVO, EURO-3
Teljesitmény: 420 L.E.
Váltó: 7+1-seb. félautomata
Kerekek: 100/100%
Futott: óra szerint 1 088 000 km
Szin: piros

VOLVO N2216 SHD

Felszereltség

Nem ABS, ASR
Nem RETARDER
Nem Klíma
Nem Dupla üvegezés
Nem Szinezett üveg
Nem Kihúzható-dönt. Ülések
Nem Plüss kárpit
Nem Üléstámlán csomagháló
Nem Lábtámasz
Nem Kiegészitő fűtés
Nem WEBASTO
Nem Belső tetőcsomagtartó
Nem Olvasólámpa
Nem Asztalok
Nem Függöny
Nem Elektromos ablak em.
Nem El. fűthető külső tükrök
Nem Hálófülke
Nem Állítható kormányoszlop
Nem Emelő- süllyesztő ber
Nem Központi zár
Nem Fúvóka szellőzés
Nem 2TV - monitor
Nem Video + DVD + CD
Nem Rádios mágnó
Nem Fedélzeti telefon
Nem Mikrofon
Nem Hűtőszekrény
Nem Fedélzeti konyha
Nem Forró vizes bojler
Nem WC
Nem Mosdó
Nem GPS návigació
Megjegyzés:

Zenekarok turnébusza, rally vagy egyébb sportrendezvényekre- VOLVO B12 600 típusú, magas szakértelemmel megépített és kialakított 9 személyes lakó és szervizbuszként funkcionáló, kényelmi és szükséges műszaki extrákkal felszeret, nagyon jó műszaki és esztétikai állapotú, érvényes nemzetközi műszaki vizsgával, oldalain jelentős reklámfelülettel rendelkező lakóbusz, belföldi tulajdonostól eladó.

VOLVO B12 600 típusú, rally rendezvényekre magas szakértelemmel megépített és kialakított 9 személyes lakó és szervizbuszként funkcionáló, kényelmi és szükséges műszaki extrákkal felszeret, nagyon jó műszaki és esztétikai állapotú, érvényes nemzetközi műszaki vizsgával rendelkező lakóbusz, belföldi tulajdonostól eladó.

Felszereltség:
Komplett 9 fős nyaraló busz, mely a következőkkel lett felszerelve:

A villamosenergia ellátás: Heron Silent 2.8 és Heron EGM-55 AVR-1M áramfejlesztő 2 x 180 W-os monocellás napelem, mely tölti a 2 DB 230Ah-ás kényelmi akkumulátorokat. Az indító és kényelmi akkuknál külön automata töltő is fel van szerelve. 750 liter rozsdamentes acélból készült tiszta víz tároló 450 liter szennyvíztároló a zuhany és mosogatónál elhasznált vízhez, illetve 180 literes tároló a WC-ben keletkező szennyvízhez. A WC darálóval van felszerelve. Samsung 32-os Full HD Led TV, digitális tetőantennával, DVD lejátszóval. A világítás led szalagokkal és led spotlámpákkal lett megoldva, a csomagtérben fénycső. Az utastérben teljesen ki van építve a 230V-os hálózat, illetve 12V-os szivargyújtó aljzatok is találhatóak. A raktérben további 12 db 230V-os konnektor található. Továbbá lehetőség van a lakóbusz külső hálózati betáplálására is. A raktér nyitásához nem szükséges beindítani a járművet, mert külön elektromos kompresszorral is nyitható. A motor és raktér ultrahangos rágcsálóriasztóval van felszerelve. A fűtésről 2 DB nagy teljesítményű 4500W-os Webasto diesel kályha gondoskodik. AEG márkájú kombinált A+++ energiaosztályú hűtő/fagyasztó szekrény. 900W-os mikrohullámú sütő AEG indukciós tűzhely két edény részére. 90x90cm-es zuhanyzó, üveg és tele ajtóval. A meleg víz ellátást 2db átfolyós rendszerű 4500W-os villany kazán biztosítja külön egy a mosogatáshoz, külön másik a zuhanyzáshoz. A busz hátuljában egy 3 személyes franciaágy lett kialakítva, melynek mérete 2, 4m x 2, 2m, illetve további 3x2 személyes emeletes ágyak találhatóak. Az oldalüvegek dupla falú thermopan típusúak. Az oldalfalak hőszigetelt műanyag lemezekkel vannak borítva. Az aggregátor üzemanyag részére külön ki lett alakítva egy elszeparált, szellőztetett biztonsági tároló rekesz. A vonóhorog könnyen levehető-cserélhető. Az autóbusz üzemanyag tankja 480 lit.

A reklám feliratok mágnes lapokra lettek helyezve, bármikor könnyen levehetőek, a busz fényezése ezáltal nem sérül

Tulajdonos:

Farkas Kálmán -    Tel. +36-20-942-0643

H - Kisújszállás

 

Érdeklődők száma:  

Kontakt tel. iz CNG (po-russki): 8-10-36-302-157-948 (H-RUS) E-mail autobuszpiac@gmail.com

                    

 Russia  Kazahstan Ukraina Georgia Belarus Tadjikistan Moldova Armenia

pixel.gif (43 bytes)

FőoldalraOldal nyomtatásaOldal tetejéreOldal tetejére

© AUTOVIDEO E-mail autobuszpiac@gmail.com